Geluk vind je altijd NU

Bewustzijn is eeuwig ‘nu’.

Het verleden kan je niet veranderen, het is immers al voorbij.

Het ‘nu’ kan je ook niet veranderen, want het is immers altijd ‘nu’. Het ‘nu’ is juist de énige en eeuwige constante factor.

Alleen de toekomst kan je veranderen door niet het verleden als uitgangspunt voor de toekomst te nemen, maar deze koppeling juist los te laten.

Het sleutelwoord is acceptatie en vergeving.

het ‘nu’ breidt zich op deze manier uit tot de toekomst (je houdt je NU immers niet meer aan het verleden vast) en zo maakt deze zienswijze de toekomst gelijk aan het ‘nu’.

Totdat er alleen nog maar ‘nu’ overblijft in jouw bewustzijn.

Weg zijn alle problemen die je dacht te hebben!

Je bent ontwaakt en in vrede 🙌🏻

In dit aardse bestaan heet ik Jan Willem Joenje, want het beestje moet immers een naam hebben. Mijn leven was veelbewogen en ik heb veel teleurstellingen meegemaakt, zowel zakelijk als privé. Ik begreep helemaal niets van het leven en voelde me totaal en over alles in de war én door niemand begrepen. Mijn ego beheerste mijn leven volledig en ik zat vol in de angst, pijn en onzekerheid. Momenteel ben ik gelukkiger dan ooit en niet zomaar even, maar jaren achter elkaar.
2 comments
  1. Ik vraag me af of ik wel ben uitgerust om te begrijpen of een voorstelling te maken van het besproken “nu” of van een volmaakte versie van mijzelf

    1. Dat is niet aan ons. Wij hoeven alleen maar ruimte te maken voor de waarheid, die liefde is. De waarheid zal deze stap altijd vreugdevol beantwoorden! Daar achter komen en zo leren leven, dát is de zin van het keven.

Geef een reactie

Beste lezer. Hieronder kunt u meediscussiëren over dit onderwerp. Houdt het beschaafd, en heb respect voor ieders mening. U kunt ook meediscussiëren op de vele onderwerpen op ons forum.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code