Workshop: ‘een cursus in wonderen’.

Ben je misschien op zoek naar een leraar voor ‘een cursus in wonderen’? Vind je deze cursus een (te) ingewikkeld boek, maar ben je wel erg geïnteresseerd in het gedachtengoed? Walter en ik stellen ons hiervoor graag beschikbaar!

In de vorm van een door ons ontwikkelde mini-cursus ‘het zingevende alternatief’ behandelen wij in vier dagdelen de essentie van ‘een cursus in wonderen’. Op een heldere en inspirerende wijze wordt de essentie van ‘een cursus in wonderen’ in groepsverband behandeld.

Deze mini-cursus wordt meestal in huiselijke kring behandeld. Het is ook mogelijk dat wij bedrijven bezoeken om de medewerkers te inspireren en motiveren. Onze focus ligt op de praktische toepassing van de inhoud van ‘een cursus in wonderen’.

In dit aardse bestaan heet ik Jan Willem Joenje, want het beestje moet immers een naam hebben. Mijn leven was veelbewogen en ik heb veel teleurstellingen meegemaakt, zowel zakelijk als privé. Ik begreep helemaal niets van het leven en voelde me totaal en over alles in de war én door niemand begrepen. Mijn ego beheerste mijn leven volledig en ik zat vol in de angst, pijn en onzekerheid. Momenteel ben ik gelukkiger dan ooit en niet zomaar even, maar jaren achter elkaar.
Geef een reactie

Beste lezer. Hieronder kunt u meediscussiëren over dit onderwerp. Houdt het beschaafd, en heb respect voor ieders mening. U kunt ook meediscussiëren op de vele onderwerpen op ons forum.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code